Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 40 18 82 48

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Kyster Marine
Der er ingen varer
Raymarine Kortplottere

Raymarine Kortplottere Multifunktionsskærme - Køb dem hos Kyster Marine

Med Raymarine’s navigationsteknologier med kortplottere (multifunktionsskærme) kan du udnytte den fulde effekt. Konfigurer som et enkelt alt-i-ét-diagram, radar og ekkolodsnavigations-display, eller udvid til et navigationssystem med flere skærme, CHIRP DownVision™ og CHIRP SideVision™ ekkolod, termisk nattesyn eller oplev vandet på en helt ny måde med NYHEDEN AXIOM  Pro med indbygget RealVision 3D.

Læs mere om Axiom | Raymarine fra FLIR

Underkategorier

 • Raymarine AXIOM og AXIOM+
  Køb det nye kraftfulde AXIOM hos Kyster Marine med service og garanti Med det kraftfulde nye multifunktions navigationssystem fra Raymarine, vil du helt få forvandlet din tid på vandet, med det indbyggede RealVision 3D™ sonar, det helt nye LightHouse 3 operativsystem og lynhurtig quad-core performance. Serien tilbydes i 7" - 9" og 12" display Ring gerne på tlf. 40188248 for yderligere info og salg af programmet.
 • Raymarine AXIOM Pro
  Køb Axiom Pro - udviklet til kaptajner - hos Kyster Marine med fuld service. Med RealVision 3D, 1kW CHIRP ekkolod og Raymarine Hybrid Touch-kontrol er Axiom Pro den nye standard for "alt-i-en" monitorer. Med en lynhurtig quad-core-processor, en super lysstærk IPS monitor, og det smarte LightHouse 3 giver Axiom Pro en flydende og intuitiv navigering. Axiom Pro er nem at udvikle til et avanceret navigationssystem, der omfatter flere Raymarine Axiom monitorer, CHIRP-radar, Evolution autopilot, FLIR termisk nattesynsteknologi og meget mere. Serien tilbydes med 9" - 12,1" og 15,6" monitor
 • Raymarine AXIOM XL
  NYHED - Raymarine Axiom XL-skærme - Køb dem gennem Kyster Marine med service og garanti. Skærmene er designet til Glass Bridge-installationer og giver dig en enkel og fremragende elegance, performance og storformatsynlighed og kan installeres i både lukkede brostationer og åbne cockpits.  Alle modellerne i Axiom XL er  helt vandtætte og udviklet til at fungere under ekstreme forhold. Alle modeller er fuldHD, med HDMI-indgang og utrolig lysstærke. De leverer større synsvinkler, skarpere kontrast og formidabel læsbarhed også i stærk sollys.  SKÆRM STØRRELSE i AXIOM XL: 16" | 19" | 22" | 24" Kontakt os på tlf. 40188248 for en tilbudspris på disse modeller
 • Raymarine ELEMENT
  Raynmarine ELEMENT  - Først til levering i foråret.
 • Raymarine Dragonfly
  Raymarine kortplottere - Dragonfly - perfekt til fiskeri Dragonfly-serien er en kortplotter og/eller fiskeekkolod/Downvision der fungerer som selvstændig enhed uden mulighed for sammenkobling af andet udstyr.
 • Raymarine a Serien
  Raymarine - Kortplottere - aSerien  til sammenkobling  aSerien er en multifunktionsskæm (MFD) der kan sammenkobles med mange andre produkter Den har Raynet (netværkstilslutning) og seatalkNG (NMEA2000-tilslutning)
 • Raymarine c Serien
  Raymarine kortplotter cSerien Du kan konfigurerer cSerien som et enkelt alt-i-ét-diagram, radar og ekkolod-navigations-display, eller udvide til et navigationssystem med flere skærme, CHIRP DownVision™ og CHIRP SideVision ™-ekkolod, termisk nattesyn og meget mere Kontakt os og få et godt tilbud på Raymarine. Vi tilbyder både salg, installation og service.
 • Raymarine e Serien
  Raymarine kortplotter e-serie med touchskærm eSerie MFD'er med HybridTouch. Du vælger selv om du vil bruge den simple touch skærms dsiplaykontrol eller tage kommandoen med Unicontroller og tastatur. Kontakt os og få et godt tilbud på Raymarine. Vi tilbyder både salg, installation og service.
 • Raymarine eS Serien
  Raymarine kortplotter eS Serien giver dig fuld kontrol Om du fisker, sejler eller blot er på vandet, så giver eS-seriens avancerede LightHouse II-betjeningssystem med HybridTouch™ dig total kontrol. Kontakt os og få et godt tilbud på Raymarine. Vi tilbyder både salg, installation og service.
 • Raymarine gS Serien
  Raymarine kortplotter - gS Serien med Glass Bridge Multifunktion Display gS Serien med glass Bridge multifunktions display er brugervenlig, elegant og kraftfuld med hurtigste dual core processor, samt en ekstra grafik processor der leverer en fantastisk ydeevne.  Kontakt os og få et godt tilbud på Raymarine. Vi tilbyder både salg, installation og service.
 • Raymarine Kortplottere tilbehør