Efter vi har fået ny hjemmeside så skal alle brugere lige lave nyt password - klik her

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Kyster Marine. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Kyster Marine.

Pris og betaling
Alle priser hos Kyster Marine på web-adressen http://www.kyster-marine.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Ved køb over kr. 1.000,- levering fragtfrit i Danmark

Prisfejl: 
Hvis en pris er åbenlyst forkert og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er Kyster Marine ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Hos Kyster Marine har du mulighed for at betale med Dankort, VISA, Mastercard eller MobilePay. Ved betaling vil beløbet først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Kyster Marine. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Kyster Marine anses for sket, når kunden har fået varen udleveret.
Dette betyder, at varerne sendes hurtigst muligt efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3-5 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Forsendelse uden for Danmark
Vi vil som udgangspunkt reserverer kr. 600 til fragt. Du skal selvfølgelig kun betale den nøjagtige pris, som vi først kender efter vi har modtaget ordren. Prisen udregnes efter de gældende fragtpriser.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vor webshop overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han/hun sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra ham/hende. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Kyster Marine skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Kyster Marine. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Kyster Marine har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres, byttes eller få afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Kyster Marine.

Ved reklamation bedes du kontakte os på mail, tlf eller pr. brev til vores adresse: 

Kyster Marine
Bjergfyrvangen 13
5270 Odense N
Tlf. 40 18 82 48
E-mail: Kyster-marine@mail.dk 

Fortrydelsesret
Kyster Marine yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Kyster Marine underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: kyster-marine@mail.dk

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine kontaktoplysninger (Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse) til den distributør vi aftaler, for at kunne levere varen til dig.

Den dataansvarlige er Kyster Marine og personoplysningerne registreres hos Kyster Marine og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos Kyster Marine har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til kyster-marine@mail.dk