Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 40 18 82 48

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Kyster Marine

Udstyr og reservedele

Der er 2 varer.

Bestil dit bådudstyr og dine reservedele gennem Kyster Marine

Vi kan tilbyde udstyr fra bla.:Palby Marine, Watski, Vetus, Side-Power, Kjøller, Marineworld, Garmin, Simrad, B&G og Raymarine

Vi har altid et godt tilbud til dig - Ring tlf. 40188248

Når du køber udstyr eller reservedele gennem os, gør vi alt for at give dig de bedste råd og vejledninger, så du får et godt produkt og en vare som du er tilfreds med.

Vi er også gerne behjælpelig med installation og montering af det udstyr du har købt hos os, ligesom vi altid er opdateret på nye produkter.

Underkategorier

  • PALBY MARINE
    Du kan købe bådudstyr ved Palby Marine gennem os Vi giver dig gerne et godt tilbud Klik på linket  http://www.palby.dk/cart  og gå i butikken hos Palby Marine. Udfyld din ønskeseddel og send til os. Sådan gør du: Vælg - Produkter - og find det du ønsker 1. Tilføj varerne til din ønskeseddel 2. Når nu er færdig klik på "Den grønne Ønskeseddel" - Udskriv 3. Vælg - Send som e-mail. 4. Udfyld med dine egen og vores mail-adresse: kyster-marine@mail.dk 5. Vi kontakter dig altid for at bekræfte ordren. 6. Ønsker du selv at afhente varen sparer du fragten. 7. Du modtager en faktura når varen er klar. 8. Ingen betaling før du har varen.
  • VETUS
    Kyster Marine er autoriseret VETUS forhandler Klik på linket http://www.vetus.com/vetus-locations og se hvad VETUS kan tilbyde dig Gå på opdagelse i det store produktkatalog: Ønsker du et tilbud eller har du spørgsmål: Klik på den ønskede vare og på en ny side kan du "Spørg om et tilbud" Vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe tlf. 40188248 eller mail: kyster-marine@mail.dk