Betal med kreditkort

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 40 18 82 48

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Kyster Marine

Elektronik

Der er ingen varer
Elektronik

Køb elektronik med installation, garanti og service fra Kyster Marine.

Når du køber elektronik hos os, gør vi alt for at give dig de bedste råd og vejledninger, så du får en god navigationsløsning til din båd.

Vi hjælper gerne med installation og montering og er altid opdateret på nye produkter.

Vi er servicecenter for Raymarine, SIMRAD og B&G, der sikre dig den bedste garanti og service.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 40188248

Vi giver prisgaranti og matcher alle danske forhandlere og webshop.Underkategorier

 • RAYMARINE
            Kyster Marine er autoriseret Raymarine Servicecenter i Danmark Vi gi'r dig den bedste service og garanti Kontakt os på tlf. 40188248 og få et godt tilbud allerede i dag.  Vi tilbyder både salg, installation og service. AKTUELT TILBUD - TRADE-IN KAMPAGNE Udskift dit gamle udstyr, uanset mærke med en ny Raymarine model og få 25% rabet på vejl. udsalgspris Tilbuddet gælder fra den 1/9 - 31/10 - 2020PRISGARANTI: Finder du en af vores varer til en lavere pris hos en dansk forhandler eller i en dansk webshop, matcher vi selvfølgelig prisen.
 • SIMRAD
  Kontakt os på tlf. 40188248 og få et godt tilbud på Simrad.  Vi tilbyder både salg, installation og service. PRISGARANTI: Finder du en af vores varer til en lavere pris hos en dansk forhandler eller i en dansk webshop, matcher vi selvfølgelig prisen.
 • B&G
  B&G har været på markedet i mange år, hvor de er kendt af de store oceankapsejlere og tilbydes også til lystsejlere - når man vil have det bedste. Kontakt os på tlf. 40188248 og få et godt tilbud på B&G.  Vi tilbyder både salg, installation og service. PRISGARANTI: Finder du en af vores varer til en lavere pris hos en dansk forhandler eller i en dansk webshop, matcher vi selvfølgelig prisen.
 • GARMIN
  Kontakt os på tlf. 40188248 og få et godt tilbud på GARMIN. Vi tilbyder både salg, installation og service.
 • SILVA - Kompasser
 • Søkort - Elektroniske
 • Instrumentkasser
  MarinePod instrument kasser/huse til elegant opsætning af dine instrumenter og plottere. Har GORETEX membran så fugt og varme kan slippe væk og rustfrie støttebøsninger, så du undgår at overspænde pod'en. Passer til 9,5" og 12" styrepiedestaler Der findes et bredt udvalg i sortimentet - finder du ikke det du søger så kontakt os gerne - tlf. 40188248