Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 40 18 82 48

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Kyster Marine

Elektronik

Der er ingen varer
Elektronik

Køb elektronik med installation, garanti og service fra Kyster Marine.

Når du køber elektronik hos os, gør vi alt for at give dig de bedste råd og vejledninger, så du får en god navigationsløsning til din båd.

Vi hjælper gerne med installation og montering og er altid opdateret på nye produkter.

Vi er servicecenter for Raymarine, SIMRAD og B&G, der sikre dig den bedste garanti og service.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 40188248

Vi giver prisgaranti og matcher alle danske forhandlere og webshop.Underkategorier

 • RAYMARINE
                        Raymarine-produkter forhandles og installeres Er du på udkig efter kvalitetsholdige produkter fra Raymarine? Leder du efter en autopilot, kortplotter eller måske en radar til en god pris? Så er du kommet til det helt rette sted.  Hos Kyster Marine tilbyder vi både salg, installation og service af produkter fra Raymarine til kunder i hele landet. Vores danske servicecenter sikrer dig en professionel og helt opdateret service.  Vi forhandler følgende produktkategorier:Autopiloter Instrumenter Kortplottere Radarer AIS VHF Fiskeekkolod Kamera Radio & TV Tilbehør og reservedele  Raymarine er en af de førende i verden inden for marine-elektronik til den lette bådindustri og lystbåde. Deres produkter er kendt for deres enkelthed, pålidelighed og ikke mindst deres robuste design, og de kan købes til rimelige priser.  Opgrader din garanti gratis fra 2 til 3 år Hos os kan du helt gratis opgradere din garanti på nyindkøbte produkter fra Raymarine fra 2 år til 3 år. For at du kan få et års ekstra garanti skal opgraderingen ske senest 90 dage efter købsdatoen. Klik på billedet ovenfor eller HER og se hvordan du gør.  Køb produkterne fra Raymarine online i vores webshop Du kan nemt bestille produkterne fra Raymarine online i vores webshop og få dem leveret hjem til dig. Har du brug for at kontakte os, kan det gøres på telefon 40 18 82 48 eller e-mail kyster-marine@mail.dk. 
 • SIMRAD
  SIMRAD-produkter forhandles online Leder du efter en autopilot, en kortplotter eller en radar til din båd, som du kan købe til en fordelagtig pris? Så kan du her på denne side finde lige netop det, som du står og mangler. Hos Kyster Marine forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af produkter i høj kvalitet fra SIMRAD. Ud over at du kan købe produkterne hos os, så tilbyder vi også efterfølgende installation og løbende serviceeftersyn på SIMRAD-produkterne i hele landet. Bredt udvalg af produkter fra SIMRAD Vi forhandler et bredt sortiment af produkter fra SIMRAD. I vores webshop kan du blandt andet købe følgende produkter til konkurrencedygtige priser: Autopiloter Kortplottere Instrumenter Fiskeekkolod Radarer VHF AIS Reservedele og tilbehør  Bestil dine produkter online eller kontakt os for et godt tilbud Har du fundet det produkt, du skal bruge til din båd, kan du nemt og hurtigt bestille det online her i vores webshop og få det leveret hjem til dig i løbet af de nærmeste dage.  Har du brug for hjælp til at foretage din bestilling, eller ønsker du at indhente et godt tilbud på installation eller service på et eller flere af produkterne fra SIMRAD, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 18 82 48 eller e-mail kyster-marine@mail.dk.
 • B&G
  B&G – køb udstyr til din båd online Uanset om du er på jagt efter en radar, en kortplotter, en autopilot eller noget helt fjerde til din båd, så kontakt Kyster Marine Vi forhandler vi et stort sortiment af produkter fra B&G til fordelagtige priser, og vi leverer produkterne til kunder i hele landet.  Foruden salg af produkterne tilbyder vi også både installation og service i hele landet, hvilket betyder, at du har mulighed for at få en totalløsning, når du køber produkterne fra B&G hos os. Produkter fra B&G til dig der vil have det bedste B&G har været på markedet i mange år. De er særligt kendt af de store oceankapsejlere, men produkterne tilbydes også til almindelige lystsejlere. Alle produkterne er i højeste kvalitet, og de er derfor for dig, der ønsker det bedste af det bedste til en god pris.  Produktsortimentet dækker blandt andet over: Kortplottere Autopiloter Radarer Instrumenter Reservedele og tilbehør AIS VHF  Bestil online eller kontakt os og få et godt tilbud Har du fundet et eller flere produkter fra B&G, som du skal bruge, skal du bare bestille online via vores webshop – det er både nemt og hurtigt. Ønsker du at indhente et tilbud, kan vi kontaktes på telefon 40 18 82 48 eller e-mail kyster-marine@mail.dk.
 • ICOM VHF
   Den rigtige marineradio til dine sikkerhedsbehov ICOM marine VHF radioer, er absolut i top kvalitet når du skal på vandet.  Uanset om det er søradio eller radio på indre vandveje, er kommunikation via radio uundværlig for alle bådejere. Uanset om det er lille motorbåd, stor yacht eller professionel skibsfart, tilbyder vi dig den rigtige marineradio til dine sikkerhedsbehov med vores brede udvalg af håndholdte radioer og indbyggede radioenheder. Se hele ICOMS katalog herunder og køb det gennem KYSTER MARINE til en god pris
 • GARMIN
  Kontakt os på tlf. 40188248 og få et godt tilbud på GARMIN. Vi tilbyder både salg, installation og service.
 • SILVA - Kompasser
 • Søkort - Elektroniske