Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 40 18 82 48

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Kyster Marine
Der er 14 varer.

KYSTER MARINE giver dig gode tilbud og nyheder

PRISGARANTI:

Finder du en af vores varer til en lavere pris hos en dansk forhandler eller i en dansk webshop, matcher vi selvfølgelig prisen.

 

Underkategorier

 • TILBUD på ELEKTRONIK
  Her ser du aktuelle tilbud til din båd. Ring gerne tlf. 40188248, da vi altid kan finde et godt tilbud på udstyr og løsninger til din båd.Vi giver prisgaranti og matcher alle danske forhandlere og webshop.
 • NYHEDER
  Her finder du nyheder inden for de forskellige produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 40188248. Vi er servicecenter for Raymarine, Simrad og B&G og opdaterede på alle produkter.
 • SIDE-POWER - Sleipner
  Se vejledende priser her - og kontakt os for et godt tilbud til DIG  Sleipner by SIDE-POWER bådudstyr og Kyster Marine tilbyder: Bov- og hækpropeller, Ankerspil, Anker udstyr,Propel udstyr, Hydraulik styring og vindues visker systemer Kontakt os på tlf. 40188248, for tilbud på et rigtig godt køb, installation og service Vi finder altid den rigtige størrelse og model der passer til din båd Se også meget mere på: https://dk.side-power.com  
 • PALBY MARINE
  Du kan købe bådudstyr ved Palby Marine gennem os Vi giver dig gerne et godt tilbud Klik på linket  http://www.palby.dk/cart  og gå i butikken hos Palby Marine. Udfyld din ønskeseddel og send til os. Sådan gør du: Vælg - Produkter - og find det du ønsker 1. Tilføj varerne til din ønskeseddel 2. Når nu er færdig klik på "Den grønne Ønskeseddel" - Udskriv 3. Vælg - Send som e-mail. 4. Udfyld med dine egen og vores mail-adresse: kyster-marine@mail.dk 5. Vi kontakter dig altid for at bekræfte ordren. 6. Ønsker du selv at afhente varen sparer du fragten. 7. Du modtager en faktura når varen er klar. 8. Ingen betaling før du har varen.